Make up trends 2015

Het jaar 2015 is nog maar net begonnen en het is alweer tijd om aan de slag te gaan met de mode en make-up trends voor het komende jaar. De trends voor de make-up waren heel duidelijk te zien op de catwalks van de grote ontwerpers. Doe je mee of zijn deze trends niets voor jou?

Oogschaduw

Pasteltinten als lavendel, lichtroze en zachtblauw zijn dé kleuren voor oogschaduw. Kijk wel goed of het echt bij je gezicht past, vraag desnoods advies in de winkel.

bhqxa5uc9ufw

Wenkbrauwen

Natuurlijk en vol is trend. Maar daar bedoelen we niet ‘verwaarloosd’ mee. Houd ze wel in vorm. Dus geen strakke, gelijke lijntjes meer. Borstel ze netjes en haal de overtollige haartjes weg.

Wenkbrauw

Lippenstift

De lippentrend voor 2015: nude lips of een enorme knalkleur. Het loopt dus uiteen van nude en zachtroze tot knalrood of hardroze. Maar dan wel eerder mat dan glanzend.

timthumb

Stralende huid

Vorig jaar was een natuurlijke look helemaal in. Dit jaar gaat het weer een stapje verder. De trend is een stralende huid die bruist van energie. Het gaat erom dat je een goed gehydrateerde huid hebt waarbij de pluspunten van je gezicht, bijvoorbeeld je jukbeenderen, gehighlight worden.

i1461

Nagels

De trend voor je nagels dit voorjaar en zomer is een babyroze nagellak. In modeshows van de grote namen hadden alle modellen deze kleur op hun nagels. En het maakt niet uit of je een subtiel laagje aan brengt of juist heel dik.

IMG_9368