Bohemian komt weer helemaal terug

Een nieuw jaar betekent heel veel nieuwe mode trends. Vandaag gaan we het hebben over: Bohemian

Bohemian is hot

Hoe draag je Bohemian ChiqueFashion tips Bohemian Chique

Vrouwelijke bloemenprints, franjes, suéde en heel veel zachte stoffen. Maar laten we vooral de kraaltjes en leren riempjes niet vergeten. Deze trend kun je ook zien als: zachte outfits met een hippie tintje. Het is de ultieme manier om te laten zien dat je je comfortabel kunt kleden en ook nog eens vrouwelijke eruit kunt zien. Bohemian accentueert namelijk het vrouwelijke in jouw. De kleuren die we terug zien in bohemian zijn vooral de lichte pastel kleuren, maar laten we de bonte prints en transparantie vlakken niet vergeten. Owja en hoe langer het silhouette bij je jurk, hoe beter. Bohemian komt uit de jaren 70 en kan soms wat ouderwets over komen. Maar wij denken dat met de juiste schoenen, accessoires en een Bohemian hairdo je er zeker uitkomt en je deze stijl kunt rocken.

Bohemian Chique

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar goed op naar de accessoires.. Wanneer je kijkt naar een horloge dan denken we al snel aan een strak zwart/bruin leren bandje. Laten we daar dit jaar vanaf stappen. Een gewovenbandje kan namelijk ook heel leuk zijn voor zowel een horloge als armbandje. Ook kettingen mogen gezien worden. Het liefst zo subtiel mogelijk met hier en daar een kraaltje en natuurlijk een kruisje of een ander klein beeldmerkje.

Designers die met bohemian op de catwalk te zien waren zijn: Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Blumarine’s, Alberta Ferretti, Prada, Gucci en Versace.

Bohemian accessoires