5 tips om je regenachtige dag door te komen

Tijdens de koude wintermaanden is het niet altijd ideaal om de deur uit te gaan. Maar hoe zorg je ervoor dat de verveling niet toeslaat wanneer je alleen thuis op de bank zit? Met deze tips kom jij je dag zeker door:

1. Online shoppen

Iedere vrouw vindt het heerlijk om te shoppen in de stad. Winkel in, winkel uit om uiteindelijk de veel te dure schoenen in de eerste winkel te kopen. Heerlijk! Maar omdat je met dit slechte weer liever de deur niet uit gaat is online shoppen een uitstekend alternatief. Je kan je hier uren mee vermaken en je hebt geen last van anderen vrouwen die precies nét datzelfde truitje willen kopen.

2. Je nagels lakken

Neem de tijd om je nagels te lakken. Op internet kan je genoeg inspiratie vinden voor nailart als je er echt eens de tijd voor wilt nemen. En is het mislukt? Dan doe je toch gewoon nog een poging.

nailarts

3. Kijk een serie op HBO

Er is niets fijner dan zonder make-up voor de tv te hangen en kijken naar je favoriete films en series.  En met interactieve TV en extra zenders zoals HBO komt het nooit meer voor dat er niks op tv is. Bovenal kun je genieten wanneer het jou het beste uitkomt. Begint de zon weer te schijnen en ga je liever weer de deur uit om te shoppen, dan heb je vaak de mogelijkheid om je abonnement maandelijks aan te passen zodat je geen onnodige kosten hebt.

Kijk  een serie op HBO

4. Internetten & Netflix

Naast dat het kijken van films en series erg rustgevend is, kan je ook een hele dag lekker surfen op het internet. Je maakt gebruik van diverse social media zoals Facebook en Instagram om toch in contact te blijven met je vriendinnen en bent urenlang zoet met het zoeken naar maffe Youtube video’s. Tegenwoordig kun je nu gebruik maken van razendsnel internet. Met de nieuwe abonnementsvormen – zoals bijvoorbeeld Vodafone Thuis- is je snelheid maandelijks eenvoudig aan te passen zodat je in de regenachtige maanden je abonnement hoger kunt zetten voor optimaal streamen (tot maar liefst 500 Mbps).

Wanneer je al je favorieten van HBO allemaal al hebt afgevinkt is er gelukkig nog genoeg aanbod om je in vast te bijten. Met voldoende internetsnelheid stream je met gemak de leukste films via services zoals PopcornTime of Netflix.

5. Poets je kamer

schoonmaak Het slechte weer is een goede reden om je kamer eens grondig onder handen te nemen. Het is moeilijk om eraan te beginnen maar uiteindelijk blijkt dat het helemaal zo erg nog niet is en je er uiteindelijk erg blij mee bent.