2 modellen in 1 reclame: Doutzen Kroes en de Samsung Galaxy Alpha

Wat een goede zet van smartphonefabrikant Samsung: hun nieuwe supermodel laten aanprijzen door een supermodel! Niemand minder dan Doutzen Kroes is het gezicht van de Galaxy Alpha, het paradepaardje van Samsung dat de strijd aan moet gaan met de nieuwe iPhone 6 van Apple.

In het reclamefilmpje zien we hoe Doutzen tijdens een avondje stappen met vrienden in trendy clubs. Uiteraard ontbreekt de Samsung Galaxy Alpha niet – met dit toestel worden hippe selfies van Doutzen en haar vrienden gemaakt, die natuurlijk goed lukken dankzij de supersnelle autofocus. En achteraf geniet Doutzen in de limousine nog even na van het feest door vrolijke chatberichtjes te versturen.

Metallic look

alpha-doutzen

Nu roepen we natuurlijk allemaal: wij willen ook zo’n smartphone! Niet dat we denken dat we daarmee ook de looks en stijl van Doutzen in huis halen (we’d wish!), maar de Samsung Galaxy Alpha ziet er gewoon strak en hip uit. Je kunt kiezen uit de kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. Daar zit vast wel je nieuwe lievelingskleur bij!

Maar het meest in het oog springende detail van de Samsung Galaxy Alpha is toch wel de metalen band die het toestel omsluit. Een goede zet van de Koreaanse telefoonmaker, want hiermee schudt Samsung definitief het goedkope design imago van zich af. Wat design en uitstraling betreft, geeft de Galaxy Alpha de vergelijkbare Samsung S5 dan ook het nakijken.

Een veelbelovende toekomst

Ben je dus net zo enthousiast als wij over de Galaxy Alpha, dan is er goed nieuws voor je. De Galaxy Alpha wordt een nieuwe smartphone-lijn van Samsung, zodat er nog veel meer toestellen met deze look & feel uitgebracht worden. Dat gaat nog moeilijk kiezen worden in de toekomst!